Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Που βρίσκουν λεφτά για τις μηνύσεις οι συγκεκριμένοι άνθρωποι;»

«Που βρίσκουν λεφτά για τις μηνύσεις οι συγκεκριμένοι άνθρωποι;»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Οκτωβρίου 2021 ο Κώστας Σωτηράκης, αναπληρωτής δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ανέφερε ότι παρέλαβε μια νέα μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του, σε βάρος της Οικονομικής Επιτροπής και σε βάρος δύο υπαλλήλων για ψευδή καταμήνυση.  Η υπόθεση αφορά την προηγούμενη Οικονομική Επιτροπή.

Ο κύριος Σωτηράκης τόνισε πως παρόλο που ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν καλά αμειβόμενες εργασίες, με δυσκολία ανταπεξέρχονται τα τελευταία χρόνια σ’ αυτές τις δικαστικές υποθέσεις και αναρωτήθηκε που βρίσκουν τα χρήματα να κάνουν μηνύσεις οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Ο Κώστας Σωτηράκης προειδοποίησε όσους δημοτικούς συμβούλους «χαϊδεύουν» και υποθάλπουν αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους που κάνουν τις μηνύσεις και όσους δημοτικούς συμβούλους «τρέχουν σαν λαγοί από πίσω τους», ότι θα το βρουν μπροστά τους.

Η τελευταία αυτή κουβέντα δεν ήταν απειλή του Κώστα Σωτηράκη προς κάποιους δημοτικούς συμβούλους. Ο αναπληρωτής δημάρχου εννοούσε πως οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που κάνουν τις μηνύσεις δεν θα διστάσουν να στραφούν και εναντίον όσων αυτή τη στιγμή τους υποστηρίζουν.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ