Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν έχει κάνει εντέλλεσθαι στην Πολεοδομία γιατί δεν υπάρχει καμία αίτηση!

Δεν έχει κάνει εντέλλεσθαι στην Πολεοδομία γιατί δεν υπάρχει καμία αίτηση!

Η απάντηση του αναπληρωτή δημάρχου Κώστα Σωτηράκη, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Οκτωβρίου 2021, με την οποία συμφώνησε και ο δήμαρχος, για το εντέλλεσθαι, το οποίο δεν δίνει ο δήμαρχος στη Διεύθυνση Πολεοδομίας σχετικά με την έκδοση οικοδομικών αδειών, ήταν ότι δεν έχει έρθει καμία αίτηση για άδεια στην Πολεοδομία!

Είπε κι άλλα ο κύριος Σωτηράκης για το εντέλλεσθαι, αλλά ας μείνουμε μόνο σ’ αυτήν την πρώτη φράση του λόγου του. Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, κατά την οποία τόσο μεγάλη κουβέντα έγινε σχετικά με το ζήτημα, παρέστη και πήρε το λόγο ένας πολίτης που αιτήθηκε οικοδομική άδεια και δεν του δίνεται.

Ανατρέξαμε στο κανάλι του δήμου στο youtube και είδαμε ότι ο πολίτης είναι υπαρκτός, είχε δηλαδή μιλήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο για το πρόβλημά του και δεν τον είδαμε εμείς στο όνειρό μας. Αφού όμως ο πολίτης είναι υπαρκτός και αφού ο κύριος Σωτηράκης λέει ότι κανένα αίτημα για οικοδομική άδεια δεν έχει κατατεθεί στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, προκύπτει το ερώτημα εάν ο πολίτης πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο από βίτσιο, λέγοντας ότι έχει ζητήσει οικοδομική άδεια ενώ δεν έχει ζητήσει, μόνο και μόνο για να έχει την τιμή να απευθυνθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, στον κύριο Σωτηράκη και στον κύριο Μανδαλιανό και για να τον δείξει το κανάλι του δήμου στο youtube.

Υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση; Υπάρχει η εξήγηση ότι η διοίκηση του δήμου εμπαίζει το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πολίτη, αλλά αυτό μήτε που θέλουμε να το σκεφτούμε. Θα έλεγε ποτέ ψέματα ο κύριος Σωτηράκης ότι δεν υπάρχει αίτημα για οικοδομική άδεια και θα τον επιβεβαίωνε ο δήμαρχος; Ούτε που θέλουμε να το πιστέψουμε, οπότε προφανώς ο πολίτης ήθελε να δει τον εαυτό του στο κανάλι του δήμου στο youtube! Μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα. Έτσι έχουν τα πράγματα κύριε αναπληρωτή δημάρχου και κύριε δήμαρχε;

Τσάρλυ

Θα ερωτηθεί σήμερα ο δήμαρχος για το εντέλλεσθαι στη Διεύθυνση Πολεοδομίας;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ