Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελευταίος ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στους εμβολιασμούς στο πολεοδομικό συγκρότημα!

Τελευταίος ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στους εμβολιασμούς στο πολεοδομικό συγκρότημα!

Κάτι φοβερά ανησυχητικό ακούστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 13ης Οκτωβρίου 2021 και συγκεκριμένα κατά την παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου και ιατρού παθολόγου, Βασίλη Ανδρεάδη. Ο κύριος Ανδρεάδης ζήτησε να προχωρήσει ο δήμος άμεσα σε καμπάνια ενημέρωσης για τους εμβολιασμούς γιατί είμαστε δήμος με πολύ χαμηλά εμβολιασμών κατά του κορονοϊού.

Στην αναφορά του κυρίου Ανδρεάδη σχετικά με τους εμβολιασμούς παρενέβη ο Γιώργος Σταυρίδης, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του δήμου και μέλος της Επιτροπής του Δήμου για τη διαχείριση της πανδημίας, και διευκρίνισε πως είμαστε ο τελευταίος δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης σε εμβολιασμούς!

Τόσο ο δήμαρχος όσο και άλλα μέλη της διοίκησης τόνισαν ότι θα γίνει σύντομα καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, μόλις ετοιμαστεί ένα φυλλάδιο του δήμου.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ