Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η διεύθυνση του σχολείου δεν έχει απευθύνει αίτημα για τον εξοπλισμό προς...

«Η διεύθυνση του σχολείου δεν έχει απευθύνει αίτημα για τον εξοπλισμό προς τη σχολική επιτροπή»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Γιώργος Σταυρίδης, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής δήμου Κορδελιού Ευόσμου, απαντώντας σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου:

«Απάντηση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κορδελιού Ευόσμου προς τη διευθύντρια του 6ου Διαπολιτισμικού Σχολείου Ευόσμου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:                                                 

 1ο Η διεύθυνση του σχολείου επιχορηγείται από τη σχολική επιτροπή και είναι υποχρεωμένη να λύσει αυτά τα απλά ζητήματα. 

 2ο Η σχολική επιτροπή καλύπτει τις συντηρήσεις και τα λειτουργικά των σχολικών μονάδων ( ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, ύδρευση, τηλεφωνία και ιντερνέτ ).                                      

3ο Η διεύθυνση του σχολείου δεν έχει  απευθύνει αίτημα για τον εξοπλισμό   προς τη σχολική επιτροπή για να πάρει την παραπάνω απάντηση.  

 4ο Το μόνο αίτημα που στάλθηκε, ήταν για αγορά φωτοτυπικού, η οποία πραγματοποιήθηκε».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ήταν η παρακάτω:

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες. Μετά από δύο ιδιαίτερες χρονιές για τους μαθητές μας και για εμάς, οι ανάγκες του σχολείου μας δυστυχώς αυξάνονται. Η ανάγκη για αθλητικό εξοπλισμό, ηλεκτρικό εξοπλισμό, και όργανα για το εργαστήριο της φυσικής και χημείας είναι αρκετά μεγάλες όμως λόγω του μικρού ποσού από τις συνδρομές και την κατανόηση των οικονομικών δυσχερειών των οικογενειών είναι αδύνατον να προμηθευτούμε τους παραπάνω εξοπλισμούς. Σκοπός της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι να βοηθήσουμε όλοι σαν γονείς με οποιοδήποτε τρόπο όπως: χορηγίες από εταιρείες, καταστήματα καθώς και δωρεές από ήδη υπάρχων εξοπλισμό όπου δεν χρησιμοποιείται. Είμαστε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που μπορείτε να βοηθήσετε. Με εκτίμηση Το ΔΣ του συλλόγου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ