Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤι προτάσεις έκανε ο ειδικός σύμβουλος του δήμου σε θέματα περιβάλλοντος;

Τι προτάσεις έκανε ο ειδικός σύμβουλος του δήμου σε θέματα περιβάλλοντος;

Στο τέλος Αυγούστου 2020 είχε ορισθεί άμισθος ειδικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε θέματα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής, διαχείρισης απορριμμάτων, ανακύκλωσης, διευθέτησης ρεμάτων και αντιπλημμυρικής προστασίας, ο κύριος Φίλιππος Γκανούλης. Ο κύριος Γκανούλης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους στις 23 Φεβρουαρίου 2021.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είχε ειδικό σύμβουλο στο θέμα  του περιβάλλοντος επί μισό περίπου χρόνο. Η επιβάρυνση που περιβάλλοντος είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος. Τι προτάσεις είχε κάνει ο ειδικός σύμβουλος του δήμου; Πότε θα ενημερώσει η διοίκηση το Δημοτικό Συμβούλιο; Ο τρόπος που χειρίζεται η διοίκηση θέματα περιβάλλοντος ήταν προτάσεις του ειδικού συμβούλου;

Το να απαντήσει βέβαια η διοίκηση του δήμου σ’ αυτό το ερώτημα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι κάτι πολύ δύσκολο, αφού θα έχει να απαντήσει γιατί δεν έκανε τίποτα ώστε να μην φτάσει δικαστικός επιμελητής στο ΚΕΠ της Ολυμπιάδος, να μην βγάλει έξω τους υπαλλήλους και να μην αλλάξει κλειδαριές.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ