Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαινούργιο κινητό τηλέφωνο αγόρασε ο Κώστας Γκιουλέκας από τον Εύοσμο…

Καινούργιο κινητό τηλέφωνο αγόρασε ο Κώστας Γκιουλέκας από τον Εύοσμο…

Για συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, επισκέφτηκε χθες το δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο κυβερνητικός βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, χωρίς να του περνάει από το μυαλό ότι θα τρέχει να αγοράσει νέο κινητό τηλέφωνο από τον Εύοσμο. Μην πάει ο νους σας ότι κάποιος έκλεψε το κινητό του βουλευτή μέσα στο δημαρχείο. Άλλο πρόβλημα δημιουργήθηκε.

Το κινητό τηλέφωνο που είχε ο κύριος Γκιουλέκας είχε μνήμη 128GB. Ο βουλευτής, για να μην σημειώνει τα αιτήματα του δημάρχου, άρχισε να τα ηχογραφεί. Ήταν όμως τόσα πολλά τα αιτήματα και τα προβλήματα που η μνήμη του κινητού γέμισε, οπότε ο Κώστας Γκιουλέκας έτρεξε στο πιο κοντινό κατάστημα να αγοράσει άλλο κινητό. Για καλό και για κακό αγόρασε ένα με μνήμη 256GB, το οποίο λίγο έλειψε να γεμίσει κι αυτό.

Καλά που υπάρχουν και τα κινητά τηλέφωνα, γιατί άμα χρειαζόταν να κρατήσει σημειώσεις θα πάθαινε τενοντίτιδα με τόσα αιτήματα που είχε ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι και μετά θα πάθαινε δισκοπάθεια για να κουβαλήσει τα σημειωματάρια που θα είχε γεμίσει με τα αιτήματα!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ