Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ για 2η χρονιά στην πλατεία Ευόσμου

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ για 2η χρονιά στην πλατεία Ευόσμου

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, που έχει ορισθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η 10η Οκτωβρίου,  η Ε.Ψ.Υ.Κ.Α – Ξενώνας «Ίρις» & Γ’ Οικοτροφείο «Γλαύκης», σε συνεργασία τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας και ΚΕΠ  συνδιοργανώνουν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα που άπτονται της Ψυχικής Υγείας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Εύοσμου, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, από τις 17:00 έως τις 19:00, όπου επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα ενημερώνουν το κοινό προφορικά και με έντυπο υλικό, με στόχο την αναγωγή της ψυχικής υγείας ως ένα μείζον θέμα που μας αφορά όλους.
Η Εταιρία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης είναι ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Λειτουργεί μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης στην Β. Ελλάδα, εφαρμόζοντας τις αρχές της Κοινωνικής – Κοινοτικής Ψυχιατρικής, συμπράττοντας στην πρακτική και ουσιαστική ψυχιατρική μεταρρύθμιση της χώρας.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ