Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η Ένωση Γονέων δεν καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν εντός του σχολείου»

«Η Ένωση Γονέων δεν καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν εντός του σχολείου»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση την ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ:

«Με 6 ημέρες καθυστέρηση η Ένωση γονέων Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε μια ανακοίνωση που δεν καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που συνέβησαν εντός του σχολικού συγκροτήματος. 6 ημέρες μετά είναι πολλές για να δηλώνεις ότι “δεν θα επιτρέψουμε” όταν τα γεγονότα σε έχουν ξεπεράσει.

Αντίθετα και όχι τόσο έντεχνα προσπαθεί να εξισώσει όσους βρέθηκαν εντός του σχολείου με εκείνους που στάθηκαν εκτός, αντιδρώντας για τα φασιστοειδή που δημιούργησαν τα γεγονότα. Ρίχνει βάρος στη δημιουργία της “πολεμικής” ατμόσφαιρας σε όσους μοίραζαν φυλλάδια, λες και τα φυλλάδια είναι κάποιο όπλο που σκοτώνει, χωρίς να κάνει λόγο για κουκουλοφόρους με κροτίδες, για τον κλεφτοπόλεμο, τους καμένους κάδους απορριμμάτων και την τρομοκρατία που προσπάθησαν να σπείρουν όσοι εντός (!!!) του σχολικού συγκροτήματος χαιρετούσαν ναζιστικά.

Ας μας πει λοιπόν η Ένωση γονέων τι θέση πήρε το 2018 όταν γίνονταν οι καταλήψεις των σχολείων για τη Μακεδονία , ας μας πει τι θέση πήρε κι αν πήρε για τα τρικάκια που βρέθηκαν στο προαύλιο του 2ου ΕΠΑΛ ΕΥΟΣΜΟΥ από τον ΙΕΡΟ ΛΟΧΟ και προέτρεπαν στις συγκεκριμένες καταλήψεις. Έχουν άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά για τα φυλλάδια , ανάλογα με το ποιοι τα διανέμουν , με το περιεχόμενο τους και με την προέλευσή τους; Ας μας πει η Ένωση γονέων Κορδελιού Ευόσμου για τον Απρίλιο του 2021 και για την κατάληψη σε σχολείο του Ευόσμου ενάντια στα self test, τι θέση πήρε, αν πήρε θέση.

Και για τις δυο περιπτώσεις , τους προκαλώ να δώσουν στη δημοσιότητα τα πρακτικά και τα πρωτόκολλα για τις συγκεκριμένες αποφάσεις και τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν. Είμαστε ένας μεγάλος Δήμος αλλά λόγω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όλα γίνονται πολύ απλά , πρόσωπα και καταστάσεις φανερώνουν τη θέση μας και τη στάση μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ