Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔράση για τον εμβολιασμό πότε θα κάνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας;

Δράση για τον εμβολιασμό πότε θα κάνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας;

Διαβάζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί δράση στην πλατεία Εύοσμου, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, από τις 17:00 έως τις 19:00, όπου επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα ενημερώνουν το κοινό προφορικά και με έντυπο υλικό, με στόχο την αναγωγή της ψυχικής υγείας ως ένα μείζον θέμα που μας αφορά όλους. Στη δράση συμμετέχει η «Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, Δημόσιας Υγείας και ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου» και πολύ καλά κάνει.

Δράση για τον εμβολιασμό προκειμένου να προστατευτεί ο πληθυσμός από τον covid-19 πότε θα κάνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας; Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία έπεσε, μεγάλο τμήμα του πληθυσμού είναι ανεμβολίαστο, οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι γεμάτες ανεμβολίαστους, άδειο κρεβάτι στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει και καθημερινά πεθαίνει κόσμος από τον covid-19. Τι περιμένει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας για να προχωρήσει σε δράση για τον εμβολιασμό;

Δεν γνωρίζουμε τι σκοπούς έχει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και γενικά η διοίκηση του δήμου όσον αφορά ενημερωτικές δράσεις για τον εμβολιασμό. Αυτό που ξέρουμε είναι αυτό που ανάρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Ανδρεάδης, δημοτικός σύμβουλος και ιατρός παθολόγος, με μια αφίσα βιβλιοπαρουσίασης να καλύπτει την αφίσα του Ιατρικού Συλλόγου για τον εμβολιασμό, έξω από ΚΕΠ του Ευόσμου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ