Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑς αντιμετωπίσει τις οικοδομικές άδειες ο δήμαρχος αποφασιστικά σαν δωρεά της ELPEDISON!

Ας αντιμετωπίσει τις οικοδομικές άδειες ο δήμαρχος αποφασιστικά σαν δωρεά της ELPEDISON!

Επειδή το εντέλλεσθαι του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου φαίνεται πως δεν πηγαίνει στη Διεύθυνση Πολεοδομίας, όπως ο ίδιος ο δήμαρχος και η διοίκησή του είχαν δεσμευτεί κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία είχε εγκριθεί ομόφωνα απόφαση/ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου υποστηρικτικό προς το εντέλλεσθαι που «ΘΑ» έστελνε, θα προτείναμε ο δήμαρχος να αντιμετωπίσει το εντέλλεσθαι για την έκδοση οικοδομικών αδειών με την ίδια αποφασιστικότητα που αντιμετώπισε τη δωρεά της ELPEDISON, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη.

Την απόφαση της λήψης χορηγίας από την ELPEDISON την πήρε Μεγάλη Πέμπτη -λίγο έλλειψε να την πάρει την ώρα της Ανάστασης- με συνοπτικές διαδικασίες σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη. Το εντέλλεσθαι για τις οικοδομικές άδειες το διυλίζει με έγγραφα στα υπουργεία, με εισαγωγή του στο Δημοτικό Συμβούλιο και τελικά μπορεί να το έχει στείλει στη Διεύθυνση Πολεοδομίας με ταχυδρομικό περιστέρι και να κατάφερε να αρπάξει το περιστέρι καμιά γάτα!!

Δημ. Θ.

Γιατί δεν πήγε το εντέλλεσθαι του δημάρχου στην Πολεοδομία;
Πήγε το εντέλλεσθαι του δημάρχου για τις οικοδομικές άδειες στη Διεύθυνση Πολεοδομίας;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ