Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠροληπτικός έλεγχος Μαστού για ανασφάλιστες γυναίκες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Προληπτικός έλεγχος Μαστού για ανασφάλιστες γυναίκες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Κοινό μέτωπο κατά του Καρκίνου του Μαστού, συστήνουν ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ , με την Αντιπεριφέρεια Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο της κοινής δράσης συνδιοργανώνουν αποκλειστικά για ανασφάλιστες γυναίκες, προληπτική εξέταση ψηλάφησης μαστού και πλήρους μαστολογικού ελέγχου.
Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή,  καλούν όλες τις ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας, να συμμετέχουν στη δράση, γιατί είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού σώζουν ζωές.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του  Τμήματος  Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας στην οδό Σμύρνης 25 στο Νέο Κορδελιό (παλιό ΙΚΑ) με την πιστή εφαρμογή όλων των μέτρων του Ε.Ο.Δ.Υ κατά της πανδημίας του κορονοιού και εντάσσεται στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο τον μήνα Οκτώβριο- μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του Μαστού.
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και στα τηλέφωνα του 2310 761471 και 2310 764779 από τις 7.30π.μ. ως τις 15.00 μ.μ. προκειμένου να κλείσουν ραντεβού. 
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ