Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις βροχές που έρχονται…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις βροχές που έρχονται…

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, για πρώτη φορά στα χρονικά, ετοιμάζεται τόσο εντατικά να αντιμετωπίσει την επιδείνωση του καιρού που αναμένεται στη χώρα, με ισχυρές βροχές οι οποίες θα ενταθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησε την τοποθέτηση βαρκών σε διάφορα σημεία του δήμου, προκειμένου όταν φουσκώσουν τα νερά να μπορούν οι κάτοικοι να διαφύγουν.

Βλέπετε στη φωτογραφία την πρώτη βάρκα που τοποθετήθηκε άνωθεν της περιφερειακής οδού στα δεξιά της προέκτασης της οδού Ολυμπιάδος, όπως ανεβαίνουμε από την οδό Ακαδήμου λίγο πριν τη διασταύρωση με την οδό Ωκεανού. Ως γνωστόν, κάθε φορά που βρέχει οι δρόμοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γίνονται ποτάμια με αποτέλεσμα τα κανάλια της Βενετίας να ωχριούν μπροστά τους! Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις οι βροχές θα είναι ισχυρές, οπότε οι βάρκες είναι απαραίτητες.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, η βάρκα είναι στραμμένη προς το Παλαιόκαστρο, το οποίο φαίνεται στο βάθος. Προφανώς εκεί βρίσκεται η σωτηρία και η βάρκα δεν πρέπει να καθυστερήσει με μανούβρες και ελιγμούς. Ίσως η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα έπρεπε να κάνει μια συμφωνία με το δήμο Ωραιοκάστρου για να δημιουργηθεί στο Παλαιόκαστρο απάγκιο λιμάνι προκειμένου να δεχθεί τις βάρκες μας, όπως κάνει συμφωνίες με τον δήμο Δέλτα για Αναπτυξιακό Οργανισμό!!

Τσάρλυ

Μεγάλη αξία παίρνει η περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ