Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕίναι παράνομη η παρέκταση για τη μονιμοποίηση εργαζομένων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Είναι παράνομη η παρέκταση για τη μονιμοποίηση εργαζομένων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Η παρέκταση που ζητούν εργαζόμενοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για να δικάσουν σε άλλη πόλη τη μετατροπή των συμβάσεων τους από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, κατά τη διοίκηση του δήμου είναι παράνομη γι’ αυτό δεν τη ψηφίζουν τα μέλη της και ζούμε τις αστειότητες που γίνονται στην Οικονομική Επιτροπή. Τα μέλη της διοίκησης του δήμου δεν κάνουν παρανομίες.

Και το να πάρεις χορηγία, χωρίς αυτή να γραφτεί στα βιβλία του δήμου, είναι νόμιμο; Και το να κρατάς τη χορηγία επί μήνες στο συρτάρι σου, χωρίς να την έχεις γράψει στα βιβλία του δήμου, δεν είναι παράνομο; Το να ψηφίζεις την αποδοχή μιας χορηγίας, η οποία δεν αναφέρεται στα βιβλία του δήμου, είναι νόμιμο; Το να διανέμεται από τρίτους χορηγία που πήρε ο δήμος, χωρίς να υπάρχει τέτοια απόφαση, είναι νόμιμο; Κι όμως η διοίκηση του δήμου τα έκανε όλα αυτά χωρίς να φοβηθεί τη Δικαιοσύνη.

Στην περίπτωση της χορηγίας, η διοίκηση του δήμου περηφανεύεται για την αποδοχή της από την Οικονομική Επιτροπή, κόντρα μάλιστα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην λαμβάνει συγκεκριμένες χορηγίες, και αναλαμβάνει την ευθύνη της παρανομίας, επειδή με αυτήν γέμισε με καλούδια το Πασχαλινό τραπέζι κάποιων φτωχών.

Υπέρ των πτωχών λοιπόν ξέπλυνε η διοίκηση τη βιομηχανία, χωρίς να τη νοιάζει η παρανομία. Υπέρ των εργαζομένων του δήμου γιατί η διοίκηση τόσο πολύ κραδαίνει την παρανομία; Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι είναι πλούσιοι και το τραπέζι τους πρέπει να σταματήσει να γεμίζει; Το τραπέζι των συγκεκριμένων εργαζόμενων δεν έχει την ανάγκη της στήριξης της διοίκησης για να παραμείνει γεμάτο; Ή μήπως η διοίκηση, εφόσον αυτοί οι εργαζόμενοι μείνουν τελικά χωρίς δουλειά, θα γεμίζει το Πασχαλινό τους τραπέζι με χορηγία από τη βιομηχανία;

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά όλης της διοίκησης απέναντι στους εργαζόμενους του δήμου και απέναντι στη βιομηχανία.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ