Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΓια την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό μίλησε στην ΕΡΤ ο...

Για την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό μίλησε στην ΕΡΤ ο Βασίλης Ανδρεάδης

Για την προσωπική του περιπέτεια με τον κορονοϊό μίλησε στην ΕΡΤ ο Βασίλης Ανδρεάδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και ιατρός παθολόγος. Ο κύριος Ανδρεάδης αναφέρθηκε στη δεκαήμερη νοσηλεία του πέρσι το Νοέμβριο και στις δυσκολίες αυτής της νοσηλείας καθώς ο ασθενής είναι απομονωμένος εξαιτίας των μέτρων προστασίας και έτσι υπάρχει αδυναμία να έχει συνεχώς δίπλα του τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης στην ερώτηση εάν υπήρξαν στιγμές, πέρα από την απομόνωση, τη μοναξιά και την επικινδυνότητα της ασθένειας, κατά τις οποίες πραγματικά φοβήθηκε, απάντησε πολύ ειλικρινά και πολύ ανθρώπινα ότι μέχρι την 7η ημέρα, που κατάλαβε ότι έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος να διασωληνωθεί ή να πάνε χειρότερα τα πράγματα, ήταν καθημερινά σε πολύ χειρότερη ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα την 4η – 5η ημέρα μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και τα έστειλε στο σπίτι του με μια γνωστή νοσηλεύτρια γιατί δεν γνώριζε ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης ανέφερε ότι έκανε και τις δύο δόσεις του εμβολίου και τώρα θα κάνει την επαναληπτική τρίτη δόση και τόνισε ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο είναι ότι σήμερα με τα 3.000 κρούσματα καθημερινώς δεν θρηνούμε τα θύματα τα οποία θρηνούσαμε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και επίσης δεν έχουμε τις νοσηλείες στις εντατικές που υπήρχαν στο δεύτερο κύμα, απλά και μόνο επειδή έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί και γίνονται πιο εύκολα τα τεστ.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων για τον εμβολιασμό κατά του covid-19 και να έχει στην πρώτη γραμμή αυτής της καμπάνιας τον κύριο Ανδρεάδη που βίωσε ο ίδιος την περιπέτεια του κορονοϊού. Η συμβολή του Βασίλη Ανδρεάδη σε μια τέτοια καμπάνια, μαζί με τον δήμαρχο και ιατρό παθολόγο Κλεάνθη Μανδαλιανό και μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Ευόσμου και ιατρό νευρολόγο Παναγιώτη Φωτιάδη, σίγουρα θα αύξανε κατά πολύ τα ποσοστά των εμβολιασμών στο δήμο. Μένει η διοίκηση του δήμου να προχωρήσει την καμπάνια.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ