Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕνημερωτική εκδήλωση για ανέργους ειδικών κατηγοριών

Ενημερωτική εκδήλωση για ανέργους ειδικών κατηγοριών

Σήμερα Παρασκευή 1/10 η δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση των
υποψηφίων της προκήρυξης του άρθρου 3 Ν.2643/98

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας – ΚΕΠ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι μετατίθεται για την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου (ώρες 10:00π.μ.-14:00μ.μ) στο Κινηματοθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57), η δεύτερη συμβουλευτική δράση για την ενημέρωση των ανέργων που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, αναφορικά με την προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την πλήρωση 2.090 θέσεων του άρθρου 3 Ν.2643/98.

Η εκδήλωση, με την οποία ολοκληρώνεται ο κύκλος των συμβουλευτικών δράσεων που υλοποιεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, έχει ως στόχο την ενημέρωση των ανέργων που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες (Πολύτεκνοι, Άτομα με Αναπηρία Α.με.Α., Έμμεση Α.με.Α. /αδελφός, σύζυγος, ή γονέας ατόμου με αναπηρία, Αναπήρων και θυμάτων πολέμου, τέκνων τους, αναπήρων ειρηνικής περιόδου, Τρίτεκνων γονέων/Τέκνο τρίτεκνου γονέα), παρέχοντας μέσω των εργασιακών συμβούλων του Κέντρου εξειδικευμένες συμβουλές για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή των αιτήσεων τους για τη μεγάλη προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την κάλυψη 2.090 θέσεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και Ο.Τ.Α.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας – ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή οι ενημερωτικές αυτές δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για τη συμβουλευτική υποστήριξη των ανέργων δημοτών, συμβάλλοντας μεθοδικά και έμπρακτα στη μεγάλη προσπάθεια για την καταπολέμηση της ανεργίας και στη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηρούμενων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων προστασίας για τον covid-19. Κατά την είσοδό τους οι πολίτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου (rapid test), ενώ απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας.

Πληροφορίες

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας οδός Μαβίλη 6-8, τηλέφωνα: 2310758769 & 2310558624 & 2310758926 , ώρες 08:00-16:00).

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ