Υπερψηφίστηκε χωρίς τις ψήφους της διοίκησης αίτημα 33 εργαζομένων του δήμου

0
2
TEST

Ψηφίστηκε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου 2021 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου,  με ψήφους 16 υπέρ και 15 κατά το αίτημα 33 εργαζομένων του πρώην ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ για παρέκταση και συνομολόγηση προκειμένου να προσφύγουν σε δικαστήριο της Καβάλας ώστε να μονιμοποιηθούν.

Ποιος δεν ψήφισε το αίτημα των εργαζομένων; Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Γιατί δεν το ψήφισε; Γιατί δεν είναι νόμιμο και κινδυνεύουν όσοι υπερψηφίσουν να διωχθούν για παράβαση καθήκοντος. Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που πήραν τη χορηγία της ELPEDISON χωρίς να την εγγράψουν στα βιβλία του δήμου και που την είχαν μήνες στα συρτάρια τους χωρίς να την εμφανίζουν και χωρίς να φοβηθούν τίποτα.

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Ο φόβος του νόμου τους πιάνει μόνο όταν χρειάζεται να στηρίξουν εργαζόμενους. Αν είναι να εξυπηρετήσουν την καλή γειτονία με βιομηχανίες, τότε ούτε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην ληφθεί χορηγία σέβονται, ούτε το νόμο φοβούνται, ούτε από τις αντιδράσεις των κατοίκων, που ζουν καθημερινά με τη δυσοσμία, καταλαβαίνουν.

Κιμ. Ο.