Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση φασιστικών ομάδων στα...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση φασιστικών ομάδων στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Το παρακάτω ψήφισμα, που κατατέθηκε από τη Λαϊκή Συσπείρωση ενάντια στη δολοφονική επίθεση φασιστικών ομάδων στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, ενέκρινε ομόφωνα πριν από λίγο το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση των φασιστοειδών, ναζιστικών ομάδων ενάντια σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μέλη σωματείων και φορέων στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που επιτέθηκαν με καδρόνια, βόμβες μολότοφ, μαχαίρια κ.ά.  Τα περιστατικά αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το οργανωμένο μαθητικό, φοιτητικό και εργατικό κίνημα. Είναι ξένα και πρέπει να καταδικαστούν. Δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών οι οποίοι αγωνίζονται για ένα σχολείο που θα μορφώνει πραγματικά χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Καταδικάζουμε το φασισμό και το ναζισμό, τις εγκληματικές πρακτικές τους απέναντι στη νεολαία και το λαό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ