Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

Με 16 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 & ώρα 9:00 το πρωί η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου.

Μεταξύ των θεμάτων βρίσκεται η έγκριση της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας για τη Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου β) για
τη Σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των Δήμων Δέλτα και Κορδελιού Ευόσμου , γ) για την έγκριση του σχεδίου Καταστατικού της εταιρείας, δ) για τη συμμετοχή του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο Μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας και ε) για την παροχή εξουσιοδοτήσεων για τις απαραίτητες διαδικαστικές ενέργειες. Το συγκεκριμένο θέμα είχε στο πρόσφατο παρελθόν εισαχθεί ξανά προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή και είχε αποσυρθεί μετά από τις αντιδράσεις των εργαζομένων του δήμου. Οι εργαζόμενοι του δήμου έχουν ήδη προκηρύξει στάση εργασίας για την Τετάρτη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο.

Άλλο ζήτημα που θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή είναι η αποδοχή  ή  μη  για παρέκταση  και  συνομολόγηση  των  33  εργαζομένων  του πρώην ΔΗ.ΚΕ.ΚΠΑ.ΚΕ.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ