Τελευταία

  «Για τα τρακαρίσματα στην 25ης Μαρτίου φταίει η οδηγική συμπεριφορά του κόσμου»!

  26-09-2021

  Για τα τρακαρίσματα στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου φταίει κατά κύριο λόγο η οδηγική συμπεριφορά του κόσμου, είπε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Νέστορας Λαφαζανίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Σεπτεμβρίου 2021.

  Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν αυτό που είπε ο αντιδήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η άποψη του έγκριτου συγκοινωνιολόγου που είχε ειδικό συνεργάτη ο δήμος μέχρι πριν λίγο καιρό. Είχε ο κύριος Κωνσταντινίδης τέτοια άποψη, σαν αυτή που εξέφρασε ο κύριος Λαφαζανίδης;

  Εάν όλα έχουν καλώς στην 25ης Μαρτίου, εάν έχει σήματα, φωτεινούς προειδοποιητικούς σηματοδότες, έχει τελικά τα πάντα, γιατί να παιδευόμαστε να τη φτιάξουμε κυκλικούς κόμβους και να κάνουμε παρεμβάσεις; Τροχαία χρειαζόμαστε για να γράφει τους οδηγούς που δεν εφαρμόζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

  Μάλλον θα πρέπει οι αρμόδιοι να είναι πιο προσεκτικοί στο πώς χρεώνουν στον κόσμο τη δική τους ολιγωρία. Έχει εξαντληθεί ο κόσμος να του χρεώνουν οι πάντες όλες τις ευθύνες. Ε όχι σ’ έναν δρόμο σαν την 25ης Μαρτίου που δεν έχει πουθενά χαραγμένη ούτε μια διάβαση, για να καταλαβαίνουν οι οδηγοί ότι η διασταύρωση είναι επικίνδυνη, να χρεώνουμε στον κόσμο την ευθύνη για τα τρακαρίσματα.

  Κιμ. Ο.

  You must be logged in to post a comment Login