Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΒασίλης Σαρρηγιαννίδης: Περιμένουμε πότε ο κύριος Σωτηράκης θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα

Βασίλης Σαρρηγιαννίδης: Περιμένουμε πότε ο κύριος Σωτηράκης θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, τη δήλωση του αναπληρωτή δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κώστα Σωτηράκη, στην «Αγκίδα» για τα ψεύτικα προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Χαίρομαι που ο κ. Σωτηράκης κόπτεται για την αναζήτηση της αλήθειας και θα επιταχύνει τις διαδικασίες για να βρει αυτόν τον κουκουλοφόρο ρουφιάνο που πίσω από την ανωνυμία του και το ψεύτικο προφίλ του στο facebook συκοφαντεί την διοίκηση. Περιμένουμε να μάθουμε οι δημοσιογράφοι πότε θα πάει στον εισαγγελέα ο κ. Σωτηράκης να υποβάλει μήνυση για να ξεκινήσει έρευνα και να προστατέψει τους δημότες του δήμου του, καθώς αυτός ο θρασύδειλος τους έκανε λεκτικές επιθέσεις όταν διάβαζε σχόλια κατά της “Νέας Πνοής”!! Μπορεί επίσης ο κ. Σωτηράκης να πάει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να ζητήσει να βρουν από που κάνει το θεάρεστο έργο του ο Kostas Papaioannou. Ελπίζω να καταφέρει να βγάλει άκρη μέχρι τις εκλογές. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να βρει τον ένοχο και να είναι ο Λευτεράκης από την Πάτρα της γνωστής ελληνικής κωμωδίας, σαν και αυτήν που παίζουν κάποιοι πολιτικά ξεδιάντροποι στις πλάτες των δημοτών του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου νομίζοντας ότι ο κόσμος τρώει παραμύθια!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ