Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣωτήρης Νικολαΐδης: Δεν θα επηρεαστεί καθόλου η λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου...

Σωτήρης Νικολαΐδης: Δεν θα επηρεαστεί καθόλου η λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Σωτήρης Νικολαΐδης, με δήλωσή του στην «Αγκίδα» τόνισε ότι η λειτουργία του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου δεν πρόκειται να επηρεαστεί καθόλου από τη συστέγασή του με το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου. Με την ολοκλήρωση του κτιρίου που προορίζεται για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου θα μεταστεγαστεί σ’ αυτό μαζί με το 24ο και το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, προκειμένου στο κτίριο που στεγάζεται σήμερα το 19ο να μεταστεγαστεί το Ειδικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού, το οποίο σήμερα λειτουργεί κάτω από απαράδεκτες συνθήκες.

Το νέο κτίριο είναι 12θέσιο, το σύνολο των μαθητών των δύο σχολείων είναι 271 και ο μέσος όρος μαθητών που αντιστοιχεί σε κάθε τάξη είναι 22,5. Αυτό που θα γίνει προκειμένου να υπάρχει αυτός ο αριθμός σε κάθε τάξη, είναι να μετακινηθούν παιδιά από την τάξη του ενός σχολείου που έχει πολλούς μαθητές στην αντίστοιχη τάξη του άλλου σχολείου που έχει λίγους μαθητές. Ο κύριος Νικολαΐδης κατηγορηματικά επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί η λειτουργία των βοηθητικών αιθουσών του σχολείου που προορίζονται για φυσική, χημεία, υπολογιστές κτλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ