Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπολογισμό έργων των δύο πρώτων χρόνων της διοίκησης Μανδαλιανού ζήτησε η Μαρία...

Απολογισμό έργων των δύο πρώτων χρόνων της διοίκησης Μανδαλιανού ζήτησε η Μαρία Πασχαλίδου

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, Μαρία Πασχαλίδου, επεσήμανε ότι έχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια διοίκησης Μανδαλιανού κατά τα οποία η διοίκηση προσπαθεί να υλοποιήσει αυτά που σχεδίασε και οραματίστηκε και ρώτησε εάν σ’ αυτό το χρονικό διάστημα η διοίκηση του δήμου σχεδίασε, χρηματοδότησε και σύναψε σύμβαση για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο.

«Είμαι περίεργη τι ακριβώς σκεφτήκατε να κάνετε και το κάνατε, γιατί δύο χρόνια δεν είναι λίγος χρόνος. Δεν θα μιλήσω πάλι για άλλους δήμους που μπορώ να σας πω τι κάνουν σε δύο χρόνια και σε ένα χρόνο. Εγώ θέλω να μου πείτε εσείς τι κάνατε», ολοκλήρωσε την ερώτησή της η κυρία Πασχαλίδου.

Ο δήμαρχος απάντησε στη Μαρία Πασχαλίδου ότι η διοίκηση του δήμου θα την αφήσει να μάθει για ποια έργα συνήφθησαν συμβάσεις, αφού θέλει να μάθει και για να μην έχει απορίες.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ