Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΒασίλης Σαρρηγιαννίδης: Να δεσμευτεί με εισαγγελική εντολή ο υπολογιστής των κοινωνικών δικτύων...

Βασίλης Σαρρηγιαννίδης: Να δεσμευτεί με εισαγγελική εντολή ο υπολογιστής των κοινωνικών δικτύων του δήμου

Το παρακάτω σχόλιο έκανε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης όσον αφορά το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Ο Kostas Papaioannou αποκαλύφθηκε πριν λίγο»:

«Αν αποδειχθεί το αληθές της είδησης που μεταδώσατε, νομίζω ότι μαζί με όλα τα άλλα, κάπου εδώ τελειώνει το παραμύθι της διοίκησης Μανδαλιανού-Σωτηράκη-Λαφαζανίδη περί “Νέας Πνοής με Ήθος και Όραμα”. Η δραστηριότητα του ψεύτικου προφίλ Kostas Papaioannou είναι καταγεγραμμένη, υπάρχει αρχείο printscreen και αν πάνε να την σβήσουν από την επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στις αναρτήσεις που απαντούσε κατά δημοτών, με εισαγγελική παρέμβαση μπορεί να ζητηθεί όλο το backup της σελίδας και να υποβληθούν μηνύσεις για αυτήν την τακτική που ακολουθήθηκε. Ας περιμένουμε να ακούσουμε τις απαντήσεις των κκ. Μανδαλιανού και Σωτηράκη. Αν και ο κ. Σωτηράκης είναι ήδη έκθετος μετά την απάντηση που είχε δώσει στις 11 Μαρτίου 2021 και είχε πει “Η Διοίκηση δεν έχει καμία σχέση με τα ψεύτικα προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης”. Σε πρώτη φάση οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης μπορούν να απευθυνθούν στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ή στον εισαγγελέα και να ζητήσουν ο υπολογιστής που χειρίζεται τα κοινωνικά δίκτυα στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου να σταματήσει να χρησιμοποιείται από τον δήμο μέχρι το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης!! Εκεί θα αποκαλυφθούν όλα!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ