Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ Μετεωρολογική Υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκανε και πάλι το θαύμα...

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκανε και πάλι το θαύμα της!

Το γνωρίζατε ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει Μετεωρολογική Υπηρεσία; Δεν το γνωρίζατε;

Σήμερα το πρωί ο δήμος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία μετά από επικοινωνία με την Ε.Μ.Υ σήμερα στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καταιγίδες και δυνατοί βόρειοι άνεμοι κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες, οπότε η λαμπαδηδρομία και η συναυλία με τους TRIO MUSIKANTI μεταφέρονται για αύριο!

Ανοίγουμε την ιστοσελίδα της ΕΜΥ και βλέπουμε αυτό που βλέπετε κι εσείς στη διπλανή φωτογραφία. Βορειοδυτικοί άνεμοι 5 μποφόρ και καμία πιθανότητα βροχής. Βέβαια η πρόβλεψη για σήμερα έδινε βροχή το πρωί, κάτι που τελικά δεν συνέβη τουλάχιστον στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Σύμφωνα επίσης με την κλίμακα μποφόρ, οι άνεμοι των 5 μποφόρ χαρακτηρίζονται μέτριοι. Ισχυροί χαρακτηρίζονται οι άνεμοι των 6 μποφόρ.

Εδώ συμβαίνουν δύο πράγματα. Είτε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου διαθέτει μετεωρολογική υπηρεσία, η οποία εξέδωσε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων με απογευματινές καταιγίδες και ισχυρούς βόρειους άνεμους είτε η ανακοίνωση του δήμου φρόντισε να «διανθίσει» την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που αναρωτιόμαστε αν υπάρχει Μετεωρολογική Υπηρεσία στο δήμο αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκδώσει και δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων με αποτέλεσμα να αναβληθεί καρναβαλική παρέλαση!!

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν σήμερα στις 11:15 το πρωί. Αυτήν τη στιγμή, στις 13:54, λίγο πριν δημοσιευτεί δηλαδή αυτό το άρθρο, η πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Θεσσαλονίκη είναι αυτή που βλέπεται στη διπλανή φωτογραφία. Τελικά όχι μόνο δεν θα υπάρξει καταιγίδα, όχι μόνο δεν θα υπάρξει βροχή, όχι μόνο δεν θα υπάρξει ψιχάλα, αλλά και οι άνεμοι δεν θα είναι ούτε καν μέτριοι. Θα είναι από ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Βέβαια ποια είναι η ΕΜΥ μπροστά στη Μ.Υ.Κ.Ε. (Μετεωρολογική Υπηρεσία Κορδελιού Ευόσμου);

Μια ερώτηση που έρχεται αυθόρμητα στον καθένα είναι αν η ΜΥΚΕ είναι ένα και το αυτό με το ΛΙ.Δ.Δ.Κ.Ε. (Λιβανιστήρι Διοίκησης Δήμου Κορδελιού Ευόσμου)!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ