Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠανσέληνος με συναυλία Jazz στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού

Πανσέληνος με συναυλία Jazz στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού

Πανσέληνος με συναυλία  Jazz στην ταράτσα

του Πολυλειτουργικού Κέντρου

στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά”

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου – Είσοδος Ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση

Ένα μαγικό βράδυ κάτω από το φως της πανσελήνου με jazz μελωδίες του παγκόσμιου ρεπερτορίου, που θα παρουσιάσει την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου “Θέατρο Οδού Μοναστηρίου” (οδός Παρατσίκογλου και Χρυσ. Σμύρνης γωνία, Ελευθέριο Κορδελιό – Είσοδος από Μοναστηρίου) η Συμφωνική ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος, επιφυλάσσει το 1ο Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά” που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η ξεχωριστή συναυλία με τον τίτλο “Fool Moon”, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του αρχιμουσικού και μαέστρου Μιχάλη Α. Χατζηαναστασίου, θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει ανεπανάληπτες Jazz μουσικές συνθέσεις κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, σε ένα φωτεινό και ατμοσφαιρικό μουσικό ταξίδι – πραγματική εμπειρία για τους φίλους της μουσικής, με ένα «Fool moon Concert» από τον Gershwin μέχρι τον Ellington και από την Nina Simone και τον Brubeck.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση στο: 2310771033 (ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00πμ – 14.00μμ), ενώ αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχηστρώσεις :Μιχαήλ Α. Χατζηαναστασίου.

Εταιρεία παραγωγής: Πολιτεία Πολιτισμού.

Η συναυλία, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά”, πραγματοποιούνται τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

Σημειώνεται ότι :

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την είσοδο και έξοδο από το κέντρο, όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

-Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

-Οι πόρτες για την είσοδο του κοινού ανοίγουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

-Η είσοδος και η έξοδος του κοινού γίνεται τμηματικά για αποφυγή συνωστισμού, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας του 1,5 μέτρου.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ