Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜεταφορά του αεροδρομίου στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Μεταφορά του αεροδρομίου στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν με τη Γεννηματά και τον Κουτσούμπα και ζήτησαν να μεταφερθεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση που θα έχουν με τον Τσίπρα ας ζητήσουν να έρθει στη δυτική Θεσσαλονίκη το αεροδρόμιο και ο χώρος του αεροδρομίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη να γίνει ένα πολύ ωραίο μητροπολιτικό πάρκο. Η μεταφορά του αεροδρομίου στη δυτική Θεσσαλονίκη θα είναι πολύ βολική και για όσους συμμετέχουν στη ΔΕΘ και για τους επισκέπτες, αφού θα προσγειώνονται κοντά στην Έκθεση.

Δεν ξέρει τι να κάνει κανείς με το αίτημα των δημάρχων για μεταφορά της Έκθεσης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Να γελάσει ή να κλάψει; Έλυσαν όλα τα άλλα προβλήματα και ήρθε η ώρα να φέρουν στη δυτική Θεσσαλονίκη την Έκθεση, ενώ στη δυτική Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να έρθει ούτε το μετρό. Έχει δίκιο ο Σαρρηγιαννίδης. Έλυσαν το πρόβλημα της δυσοσμίας, με το οποίο ούτε που ασχολούνται, και θα φέρουν την Έκθεση; Γιατί; Για να μπαίνει ο κόσμος στην Έκθεση με αντιασφυξιογόνες μάσκες;!

Πιο πολύ όμως είναι να γελάει κανείς με το δήμο Κορδελιού Ευόσμου που θα φέρει την Έκθεση στα δυτικά για να αναπτυχθεί η περιοχή. Σε μια τεράστια περιοχή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου επί δεκαπέντε περίπου χρόνια δεν δίνονται οικοδομικές άδειες, χωρίς αυτό να στηρίζεται σε κανέναν εθνικό ή ευρωπαϊκό νόμο, οι περιοχές αυτές όχι μόνο δεν αναπτύσσονται αλλά παρακμάζουν και καταστρέφονται, κι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αντί να λύσει άμεσα αυτό το πρόβλημα, αντί να θέσει άμεσα αυτό το πρόβλημα στους πολιτικούς αρχηγούς που επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, τους έλεγε για τη μεταφορά της Διεθνούς Έκθεσης στα δυτικά. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Κιμ. Ο.

Βασίλης Σαρρηγιανίδης: «Ψαλίδια για τα εγκαίνια της ΔΕΘ όταν θα έρθει στα δυτικά»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ