Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕπικίνδυνος κοινωνικός αυτοματισμός από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Επικίνδυνος κοινωνικός αυτοματισμός από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου καλλιεργεί έναν πολύ επικίνδυνο κοινωνικό αυτοματισμό στρέφοντας τον έναν κάτοικο του δήμου εναντίον του άλλου.

Πριν λίγους μήνες σύσσωμη η διοίκηση κραύγαζε ότι πήρε τη χορηγία από την ELPEDISON για να γεμίσει το Πασχαλινό τραπέζι των φτωχών. Η απόφαση εκείνη της διοίκησης του δήμου πάρθηκε κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο δεν δέχεται χορηγίες από τα ΕΛΠΕ όσο δεν λύνεται το πρόβλημα της δυσοσμίας. Αυτοί που υποφέρουν από την πείνα ενάντια σ’ αυτούς που υποφέρουν από τη δυσοσμία. Μπράβο στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Τώρα η διοίκηση του δήμου αποφάσισε να στοιβάξει το 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, ώστε εκεί που στεγάζεται σήμερα το 19ο να μεταφερθεί το Ειδικό Σχολείο Κορδελιού! Οι γονείς των παιδιών τους 24ου εναντίον των γονέων των μαθητών του 19ου και οι δυο μαζί εναντίον των γονέων των μαθητών του Ειδικού Σχολείου. Μπράβο στη διοίκηση του δήμου που εισήγαγε τον κοινωνικό αυτοματισμό και στην Παιδεία.

Να δούμε πότε η διοίκηση του δήμου θα μοιράσει καδρόνια στους κατοίκους του δήμου για να αρχίσουν να κοπανιούνται και όποιος επιβιώσει, όπως γίνεται σε Αμερικάνικες ταινίες, στις οποίες πετάνε κόσμο σε απομονωμένα νησιά και τους βάζουν να εξολοθρεύσει ο ένας τον άλλον μέχρι το παιχνίδι το κερδίζει όποιος μείνει ζωντανός! Η απραξία της διοίκησης του δήμου μέχρι τώρα την οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς. Καλά είναι να ξανασκεφτεί τον τρόπο που λειτουργεί.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ