Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑυτός ήταν ο λόγος της προχωρημένης ώρας έναρξης της συνεδρίασης του Δημοτικού...

Αυτός ήταν ο λόγος της προχωρημένης ώρας έναρξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, σχολιάζοντας στο facebook δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Αποσύρθηκε και πάλι το θέμα της παραχώρησης χρήσης ακινήτου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία», έγραψε τα παρακάτω:

«Ο λόγος που η συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ξεκίνησε στις 8.30 το βράδυ ήταν αυτό ακριβώς το θέμα. Το έβαλαν 17ο σε σειρά συζήτησης σκόπιμα ώστε αν αποχωρούσαν στελέχη της αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση λόγω του προχωρημένου της ώρας να το περνούσαν με τις ψήφους των συμβούλων της Νέας Εκπνοής που πνέει τα λοίσθια. Μετά την αρνητική ψήφιση του θέματος από την δημοτική κοινότητα του Ευόσμου και βλέποντας ότι τους πήραν χαμπάρι, επικαλέστηκαν έλλειψη εγγράφου από τη νομική υπηρεσία και το απέσυραν. Στεναχωρήθηκε βέβαια κάποιος πρώην υποψήφιος δήμαρχος, συνεργάτης της διοίκησης και ο φίλος του που καίγεται για το θέμα αυτό αλλά τι να κάνουμε. Έτσι είναι η ζωή, σκληρή. Δεν μπορούμε να έχουμε όλα τα καλά του Αβραάμ και του Ισαάκ. Τα υπόλοιπα σύντομα στους δέκτες σας. Η νέα σεζόν θα έχει πολλές αποκαλύψεις!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ