Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΒραδιά Stand Up Comedy στο 1ο Φεστιβάλ Ταράτσα στα Δυτικά

Βραδιά Stand Up Comedy στο 1ο Φεστιβάλ Ταράτσα στα Δυτικά

Βραδιά Stand Up Comedy με την Ήρα Κατσούδα στο
1ο Φεστιβάλ Ταράτσα στα Δυτικά
Είσοδος Ελεύθερη

Με την Stand up Comedy παράσταση της  Ήρας Κατσούδα “Για γυναίκα, καλή είναι”, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρα έναρξης 21:00), συνεχίζονται οι  εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ “Ταράτσα στα Δυτικά”που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου “Θέατρο Οδού Μοναστηρίου” (οδός Παρατσίκογλου και Χρυσ. Σμύρνης γωνία, Ελευθέριο Κορδελιό – Είσοδος από Μοναστηρίου).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση στο: 2310771033 (ώρες επικοινωνίας: 9.00πμ – 14.00μμ), ενώ αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ώρα προσέλευσης 20.00.

Η “ταυτότητα” της παράστασης

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στο «Χωρίς Γλουτένη», η Ήρα Κατσούδα είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες. Με κείμενα ολόφρεσκα, ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινότητα (ή περίπου) και τίτλο σίγουρα βγαλμένο από τη ζωή, παρουσιάζει τη δεύτερη σόλο παράστασή της.
Ποια είναι ακριβώς η «τέχνη» των κοκτέιλ; Για ποιο λόγο γεννιούνται μικρότερα αδέρφια; Ποιοι είναι οι καλύτεροι χειρότεροι τουρίστες όλων των εποχών; Internetικό φλερτ: Τα υπέρ και τα κατά. Γιαγιάδες VS Μόδα: 1-0. Ελληνάρες, αυτή η μάστιγα. Ψυχολόγοι: 50€.
Η Ήρα Κατσούδα είναι ηθοποιός και συγγραφέας. Ασχολείται επαγγελματικά με το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε περισσότερες από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Comedians (2016), Δείξε μου το φίλο σου (2018), Ο καθένας τα δικά του (2015), Χωρίς γλουτένη (2017).

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ