Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣήμερα η παραλαβή του αυτοκινήτου που θα εξυπηρετεί τα μέλη των ΚΑΠΗ

Σήμερα η παραλαβή του αυτοκινήτου που θα εξυπηρετεί τα μέλη των ΚΑΠΗ

Σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση παραλαβή της ΔΩΡΕΑΣ του ιδρύματος ΤΙΜΑ προς το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ενός οχήματος Mersedes, 9 θέσεων με ανυψωτικό μηχανισμό ανύψωσης αναπηρικού αμαξιδίου για την εξυπηρέτηση των Δημοτών μελών ΚΑΠΗ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Για το γεγονός έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook πριν από λίγο η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Όλγα Αθανασιάδου, αναφερόμενη και στον αποχαιρετισμό στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη:

«Καλημέρα φίλοι μου! Σήμερα αποχαιρετούμε έναν κορυφαίο άνδρα που υπήρξε στυλοβάτης για την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο. Όποιος δεν γνωρίζει τον Μίκη Θεοδωράκη και την παρέα του (Μάνος Χατζιδάκις, Οδ. Ελύτης, Σεφέρης, Γ. Ρίστος…) έχει πλήρη άγνοια του ελληνικού πολιτισμού του 20ου αιώνα! Να έχετε πάντα μία δημιουργική ημέρα, όπως είχε πάντα ο Μίκης μέχρι την τελευτή του!

Εγώ σήμερα 11:00 το πρωί στην πλατεία του Ευόσμου θα παραδώσω στον Δήμαρχο κο Κλεάνθη Μανδαλιανό ένα 9θέσιο βανάκι MERSEDES ολοκαίνουργιο με ανυψωτικό μηχανισμό για αναπηρικό αμαξίδιο. Είναι μία αποκλειστική επιτυχία δική μου αυτή η ΔΩΡΕΑ που πέτυχα για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μου αξίας 55000ευρώ».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ