Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ«ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ»

«ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ»

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε το γραφείο του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου:

«Τελικά αποδεικνύεται και πάλι ότι στην Ελλάδα θέλει πολύ σθένος για να προσεγγίζεις δημόσια και με νηφαλιότητα τα θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αυτόν το δρόμο προσπαθώ να ακολουθήσω με συνέπεια.

Όταν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ λόγω της γνωστής υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας τιμωρήθηκε αρχικά με μια εξοντωτική ποινή, έκανα δήλωση (28 Ιανουαρίου 2020), με δελτίο τύπου μάλιστα, στην οποία μεταξύ άλλων σημείωνα:

“Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη, η οποία εύχομαι και πιστεύω ότι στα πλαίσια του νόμου, θα έχει αίσια κατάληξη. Τα πρωταθλήματα πρέπει να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα” και συνέχισα αναφέροντας “Εδώ και χρόνια σε κάθε ευκαιρία τονίζω ότι οι πολιτικοί πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την επαγγελματική, κοινωνική και την πολιτική τους πορεία και όχι με βάση οπαδικές προτιμήσεις. Έχω εκλεγεί με συγκεκριμένη ατζέντα για τα θέματα της πόλης και των παραγωγικών τάξεων και αυτά προωθώ με πάθος και δύναμη”.

Ακριβώς τα παραπάνω σημεία εκείνης της δήλωσης μου επαναλαμβάνω και σήμερα και θα τα επαναλαμβάνω κάθε φορά που θα υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα για κάποια από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είναι δυνατό ώστε να το απολαμβάνουμε περισσότερο όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο.

Επισυνάπτω όλη την παλαιότερη δήλωσή μου, όπως τη δημοσίευσε το ethnos.gr (28/01/2020 https://bit.ly/2X2N8R8 ).

Παραθέτω επίσης και σημεία συνέντευξης μου στο ράδιο METROPOLIS (Metrosport 16/04/2021 https://bit.ly/2WWLwbv ) στην οποία έδωσα δημόσια απάντηση, όταν ένα τμήμα οργανωμένων οπαδών του Άρη μου επιτέθηκε οργισμένα με αφορμή ραδιοφωνική μου συνέντευξη και αναφορά στην πορεία του Άρη σε σύγκριση με αυτή του ΠΑΟΚ στο περσινό Πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ