Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠολιτική συμπεριφορά από τον Πέτρο Σούλα και από τον Κώστα Σωτηράκη

Πολιτική συμπεριφορά από τον Πέτρο Σούλα και από τον Κώστα Σωτηράκη

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση θέματος αναμόρφωσης προϋπολογισμού, ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, είπε πως η παράταξή του ψηφίζει την αναμόρφωση παρόλο που έχουν γίνει πολλές αναμορφώσεις προϋπολογισμού γιατί θεωρεί πως αυτό είναι φυσιολογικό, σε αντίθεση με τον Κώστα Σωτηράκη ο οποίος, όταν ήταν αντιπολίτευση επί διοίκησης Σούλα, δεν ψήφιζε τις αναμορφώσεις.

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης παραδέχτηκε πως ήταν λάθος το γεγονός ότι δεν ψήφιζε τις αναμορφώσεις του προϋπολογισμού επί διοικήσεως του Πέτρου Σούλα.

Η συμπεριφορά και του Πέτρου Σούλα και του Κώστα Σωτηράκη ήταν άκρως πολιτική και σοβαρή, χωρίς τάσεις για μικροπολιτική διαχείριση. Ο τέως δήμαρχος και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι λειτουργεί νηφάλια προς όφελος του δήμου χωρίς να θυσιάζει αυτό το όφελος σε μικροπαραταξιακά κέρδη, ενώ ο Κώστας Σωτηράκης αρκετές φορές έχει παραδεχτεί τα λάθη του και έχει αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκει κοινό τόπο με τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ