Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά οι υποδοχές των κυβερνητικών στελεχών και οι φωτογραφίες δεν έφεραν αποτέλεσμα

Τελικά οι υποδοχές των κυβερνητικών στελεχών και οι φωτογραφίες δεν έφεραν αποτέλεσμα

Τελικά οι υποδοχές από τη διοίκηση του δήμου μετά βαΐων και κλάδων της υπουργού Παιδείας, του υπουργού Υγείας και του ίδιου του πρωθυπουργού στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Τελικά η συμμετοχή της διοίκησης του δήμου στις φιέστες που στήθηκαν για τον ερχομό των κυβερνητικών στελεχών στο δήμο, δεν απέφεραν στο δήμο κανένα κέρδος. Τελικά το μόνο που απέμεινε από τη συμμετοχή των στελεχών της διοίκησης του δήμου στις φιέστες με τα κυβερνητικά στελέχη είναι οι φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έλαβε, από το κονδύλι που εκταμίευσε λόγω covid-19 το υπουργείο Εσωτερικών, ποσό μειωμένο κατά 22,81% (413.686,13€) σε σχέση με αυτό που θα έπρεπε να λάβει με βάση τα κριτήρια κατανομής των ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι). Εκτός και αν η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μας πει ότι εάν τα στελέχη της δεν φωτογραφίζονταν με τους κυβερνητικούς παράγοντες, τότε το ποσό θα ήταν μειωμένο κατά 50% ή ακόμα ότι δεν θα έδιναν φράγκο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Κ. Τσ.

22,81% σφαγιασμένη η χρηματοδότηση για covid-19 στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!
Μάθαμε από τους Πατρινούς ότι υποχρηματοδοτήθηκε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου!
Αντί να δώσουν παραπάνω επιχορήγηση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έκοψαν κιόλας!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ