Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑντί να δώσουν παραπάνω επιχορήγηση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έκοψαν κιόλας!!

Αντί να δώσουν παραπάνω επιχορήγηση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έκοψαν κιόλας!!

Θυμάστε τότε που επέβαλε η πολιτεία lockdown μόνο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης; Θυμάστε τότε που ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε να ενισχυθούν οι επαγγελματίες της περιοχής με 1.000.000 ευρώ, γιατί σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα μόνο τα δικά τους καταστήματα ήταν κλειστά; Θυμάστε που όταν τέθηκε το ζήτημα στον υπουργό Ανάπτυξης, εκείνος απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό; Θυμάστε που η διοίκηση του δήμου παρουσίασε την απάντηση του υπουργού σαν μια απλή είδηση, χωρίς να προσπαθήσει να πιέσει την κυβέρνηση για να ενισχυθούν οι επαγγελματίες;

Δεν έφτανε που στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν δόθηκε το 1.000.000 ευρώ, το οποίο πολύ φυσιολογικά ζήτησε, αλλά έλαβε προ ημερών από την έκτακτη χρηματοδότηση που εκταμίευσε το υπουργείο Εσωτερικών λόγω covid-19 ποσό μειωμένο κατά 22,81% (413.686,13€) σε σχέση με αυτό που θα έπρεπε να λάβει με βάση τα κριτήρια κατανομής των ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι). Δηλαδή, η πολιτεία αντί να δώσει παραπάνω χρηματοδότηση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έκοψε κιόλας 22,81%!

Η συμπεριφορά της πολιτείας απέναντι στο δήμο, που επλήγη περισσότερο απ’ όλους από την πανδημία σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, δείχνει ότι η διοίκηση του δήμου κάτι δεν κάνει καλά. Για το ότι τόλμησε η πολιτεία να κόψει από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αντί να δώσει παραπάνω, δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση. Φταίει και η διοίκηση του δήμου.

Κ. Τσ.

22,81% σφαγιασμένη η χρηματοδότηση για covid-19 στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!
Μάθαμε από τους Πατρινούς ότι υποχρηματοδοτήθηκε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου!
Τελικά οι υποδοχές των κυβερνητικών στελεχών και οι φωτογραφίες δεν έφεραν αποτέλεσμα
Η ελλιπής χρηματοδότηση για τον covid στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου είχε κορδέλα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ