Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣεζλόνγκ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου!

Σεζλόνγκ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου!

Επειδή κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης δεν θα θέλουν να ξαπλώσουν κάτω στις φλοκάτες σαν τσέλιγκες, προκειμένου να πάρουν αναπαυτικά μέρος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, η Τεχνική Υπηρεσία, εκτός από φλοκάτες, καλά είναι να τοποθετήσει και σεζλόνγκ!

Το ότι η δια ζώσης λειτουργία ενός οργάνου, όπως το Δημοτικό Συμβούλιο, θα έπρεπε να κριθεί και από την αναπαυτικότητα των καθισμάτων του, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Από που και ως που βέβαια τα καθίσματα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου είναι πιο αναπαυτικά από αυτά του Πολιτιστικού Κέντρου είναι άλλο ζήτημα.

Την ώρα που οι μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα στοιβαχτούν σε αίθουσες κλουβιά σαν σαρδέλες, την ώρα που δημοτικοί σύμβουλοι δεν λένε κουβέντα γι’ αυτήν την ιστορία, την ώρα που δημοτικοί σύμβουλοι θα βγάλουν ανακοινώσεις ως παράταξη ότι τα σχολεία άνοιξαν καλώς, την ίδια ώρα οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι διεκδικούν να μην συνεδριάζουν δια ζώσης, αλλά διαδικτυακά, γιατί η αίθουσα που θα συνεδριάζουν δεν είναι κατάλληλη για συνεδριάσεις και τα καθίσματά της δεν είναι αναπαυτικά!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ