Τελευταία

  Τζελ μαξιλάρια στα καθίσματα του Πολιτιστικού Κέντρου και άλλες λύσεις

  03-09-2021

  Με τον παρακάτω πολύ καυστικό τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης την προσπάθεια κάποιων δημοτικών συμβούλων της διοίκησης να αποφύγουν τις δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας μέχρι και ότι τα καθίσματα του Πολιτιστικού Κέντρου δεν είναι αναπαυτικά:

  «Για την αντιμετώπιση του “σοβαρότατου” προβλήματος που αντιμετωπίζουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης και δεν μπορούν να κάθονται στις καρέκλες του Πολιτιστικού Κέντρου για να συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης υπάρχουν λύσεις.

  Πρώτη λύση: Να ενημερωθούν άμεσα οι επικεφαλής των συνεργαζόμενων παρατάξεων (Στάθης Λαφαζανίδης και Κώστας Σωτηράκης) συνεργάτες της σωτήριας συμμαχίας της “Νέας Πνοής” και να ζητήσουν την προμήθεια ειδικών μαξιλαριών τύπου τζελ που καταπραΰνει τους πόνους στα οπίσθια. Σε πιο φθηνή έκδοση θα τα βρουν εδώ: https://pswnia.gr/index.php?route=product/product&product_id=9681&skr_prm=WyIzNDg1N2I4YS1mNDlhLTQ4MDktOGI4Ni1kNTRlN2JkM2U2ZDAiLDE2MzA2NTg4NDc3NjQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

  Αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο οικονομικό κόστος και τους φαίνονται ακριβά, ας τα ζητήσουν από τον γνωστό χορηγό τους. Ξέρουν αυτοί πως να τα ζητήσουν!!

  Δεύτερη λύση: Όποιος Δημοτικός Σύμβουλος της διοίκησης δεν μπορεί να ασκεί τα καθήκοντα του λόγω κούρασης στην καρέκλα, να παραιτηθεί και να πάει νωρίτερα σπίτι του πριν τον στείλει ο λαός από τις κάλπες. Να μην ξεχάσει επίσης φεύγοντας να πάρει μαζί του και τους συγγενείς που βόλεψε σε καρέκλες εν αγνοία των πολιτών. Σημαντικό!!

  Τρίτη λύση: Φαντάζομαι να αντιλαμβάνεστε ότι γίνεστε γελοίοι όταν για να αποφύγετε τις συνεδριάσεις βρίσκετε τέτοιες δικαιολογίες. Είστε ακριβώς αυτό που σατιρίζει ο αείμνηστος Ορέστης Μακρής.

  Σεζλόνγκ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου!

  You must be logged in to post a comment Login