Τελευταία

  Ποια διοίκηση φταίει για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο;

  27-08-2021

  Στο πλαίσιο του φανατισμού και του οπαδισμού, κάποιοι οπαδοί της διοίκησης του δήμου, απαντώντας στην κριτική του δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Αλεξανδρίδη και προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τη σημερινή διοίκηση, έσπευσαν να επιρρίψουν ευθύνες για τα ατυχήματα που γίνονται στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου στις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου, αναρωτώμενοι τι έκαναν εκείνες.

  Σε ποιες διοικήσεις του δήμου αναφέρονται; Σε εκείνες που διοικούσαν στελέχη της σημερινής διοίκησης; Γιατί η σημερινή διοίκηση δεν προέκυψε από παρθενογένεση. Η σημερινή διοίκηση είναι η συνέχεια προηγούμενων διοικήσεων. Εκτός αν διάφοροι οπαδοί της σημερινής διοίκησης πιστεύουν είτε ότι οι πολίτες του δήμου έχουν μνήμη χρυσόψαρου είτε ότι με το πες πες θα τους πείσουν ότι η σημερινή διοίκηση έπεσε από τον ουρανό.

  Το δια ταύτα της υπόθεσης είναι ότι οι εξυπνάδες περί του τι έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει να διαμορφωθεί η 25ης Μαρτίου ώστε να σταματήσουν τα ατυχήματα και ώστε να μην δούμε και κανένα πιο σοβαρό ατύχημα. Άλλωστε ο συγκοινωνιολόγος ειδικός συνεργάτης του δήμου, που παραιτήθηκε χθες, άφησε μελέτη για την 25ης Μαρτίου, όπως έγραψε στην ανάρτησή του, και το μόνο που μένει είναι η διοίκηση του δήμου να υλοποιήσει τη μελέτη. Ας την υλοποιήσει άμεσα για να μην πάει χαμένη.

  Κιμ. Ο.

  Ακάθαρτα και ανύπαρκτα τα προειδοποιητικά φανάρια της 25ης Μαρτίου!
  Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
  Οπαδισμός ακόμα και για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!
  Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα είναι υπεύθυνη η διοίκηση του δήμου εάν υπάρξει θύμα στην 25ης Μαρτίου

  You must be logged in to post a comment Login