Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠαραιτήθηκε ο συγκοινωνιολόγος ειδικός συνεργάτης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Παραιτήθηκε ο συγκοινωνιολόγος ειδικός συνεργάτης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Πριν από λίγο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συνεργάτη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο συγκοινωνιολόγος Σταύρος Κωνσταντινίδης. Ολοκληρωμένα η ανάρτηση του κυρίου Κωνσταντινίδη είναι η παρακάτω:

«Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αγαπητέ Δήμαρχε, φίλε Κλεάνθη Μανδαλιανέ
Με την παρούσα θα ήθελα να υποβάλλω την παραίτησή μου, απο τη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου. Επαγγελματικές υποχρεώσεις μου στη Αθηνα δε θα μου επιτρέψουν απο τη νέα σεζόν να είμαι όσο κοντά θα επιθυμούσα στις απαιτήσεις της συνεργασίας μας. Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω απο καρδιάς για τη γόνιμη συνεργασία μας και τη φιλική σχέση που διαμορφώσαμε μαζί και με όλους τους συνεργάτες σας. Να ευχαριστήσω το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις παρατάξεις με τους οποίους υπήρξε αμοιβαίος σεβασμός και συνεργασία. Μετά απο 15 μήνες συνεργασίας, ο απολογισμός είναι σημαντικός και παραδίδω τις παρακάτω μελέτες στον Δήμο:
1. Κυκλοφοριακή μελέτη της οδού Παπανδρέου στο Κορδελιό
2. Οδική, συγκοινωνιακή ανάπλαση της οδού Μ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο
3. Μελέτη οδικής ασφάλειας 9 κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
4. Μελέτη οδικής ανάπλασης της οδού Αναγεννήσεως άνωθεν του Περιφερειακού
5. Μελέτες μονοδρομήσεων στο τοπικό δίκτυο του Δήμου
6. Τεχνικές εκθέσεις και στρατηγική για τη βιώσιμη κινητικότητα και την πολιτική πρασίνου στο Δήμο
7. Εκπροσωπήσεις σε ευρωπαϊκά προγράμματα και δημόσιες εκδηλώσεις
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας πολλές απο τις παραπάνω δουλειές, δημοσιεύτηκαν στον τύπο και απέδειξαν την ακλόνητη πολιτική του Δημου για τη βιώσιμη κινητικότητα, την περιβαλλοντική προτεραιότητα , την αειφορία και την ευαίσθητη προσέγγιση στο μείζον θέμα της κλιματικής κρίσης. Θέλω ιδιαιτερα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τους Αντιδημάρχους και φίλους Κώστα Σωτηράκη, Νέστορα Λαφαζανίδη, τον Γενικό Γραμματέα Σάκη Ξανθόπουλο, και τον φίλο, ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου Παναγιώτη Πετρίδη.
Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα στη διάθεση του Δήμου, πάντα στη διάθεση της παιδικής γειτονιάς στην οποία μεγάλωσα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο. Θα είμαι κοντά.
Σας ευχαριστώ θερμά»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ