Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΣτις ουρές των διοδίων…

Στις ουρές των διοδίων…

Ξεκινάς, χθες Παρασκευή, από την Πτολεμαΐδα και κατευθύνεσαι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Κανονικά χρειάζεσαι περίπου μία ώρα και τρία τέταρτα για να καλύψεις τη συγκεκριμένη απόσταση. Αφού το αεροπλάνο, λοιπόν, πετάει στις 16:00, ξεκινάς η ώρα 12:00, μήπως βρεις κίνηση εξαιτίας της εξόδου των Θεσσαλονικιών προς τη Χαλκιδική.

Κάνεις για να φτάσεις στο αεροδρόμιο δύο ώρες και τρία τέταρτα, αλλά όχι γιατί βρήκες μποτιλιάρισμα στην έξοδο προς Χαλκιδική. Η μία επιπλέον ώρα χάθηκε στα διόδια του Πολυμύλου και των Μαλγάρων, όπου υπήρχε απίστευτο μποτιλιάρισμα! Δηλαδή, εάν βρίσκαμε και μποτιλιάρισμα στην έξοδο προς Χαλκιδική, θα φτάναμε στο αεροδρόμιο με την ψυχή στο στόμα ή θα χανόταν και το αεροπλάνο! Δηλαδή, θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από την Πτολεμαΐδα το ξημέρωμα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Το ότι στα διόδια βέβαια γινόταν πανικός από τα κορναρίσματα, δεν φιλοτίμησε κανέναν. Για δρόμους που έχουμε πληρώσει, ξαναπληρώσει και χρυσοπληρώσει για να κινούμαστε γρήγορα και με ασφάλεια, μποτιλιάρουμε για να ματαξαναπληρώσουμε και αυτό φαίνεται απολύτως φυσιολογικό στους αρμόδιους.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ