Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο «ρίξιμο» του Νέστορα Λαφαζανίδη ήταν σκόπιμο;

Το «ρίξιμο» του Νέστορα Λαφαζανίδη ήταν σκόπιμο;

Ο αρθρογράφος της σελίδας του δήμου στο facebook στο κείμενό του για τις συντηρήσεις σχολείων και δημοτικών κτιρίων ξέχασε να αναφέρει τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορα Λαφαζανίδη. Ο δήμαρχος μίλησε για όλες αυτές τις εργασίες, ο δήμαρχος επέβλεψε όλες αυτές τις εργασίες και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών πουθενά! Εάν μάλιστα στην αρχή του κειμένου δεν αναφερόταν η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, θα νόμιζε κανείς, που διάβασε το κείμενο, ότι όλες αυτές οι εργασίες έγιναν απευθείας από τον δήμαρχο. Το μόνο που δεν έγραψε ο αρθρογράφος είναι ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός έκανε όλες αυτές τις εργασίες με τα χεράκια του.

Περνάει από το μυαλό ότι το «ρίξιμο» αυτό του αντιδημάρχου Νέστορα Λαφαζανίδη έγινε εξαιτίας της ζέσης του αρθρογράφου να προβάλει το δήμαρχο και πάνω σ’ αυτή του την πρεμούρα ξέχασε κατά λάθος τον αντιδήμαρχο. Επειδή όμως βρισκόμαστε λίγο πριν την αλλαγή αντιδημάρχων και επειδή οι μέρες είναι πονηρές, δεν γίνεται να χρεωθεί ο τρόπος γραφής του κειμένου σε λάθος προσέγγιση. Άλλωστε σε όλα τα κείμενα των Μέσων Ενημέρωσης του δήμου που αναφέρονται σε εργασίες, πάντα αναφέρεται το όνομα του αντιδημάρχου που ασχολήθηκε με αυτές και πάντοτε υπάρχει και δήλωσή του. Μήπως λοιπόν δεν υπήρξε αναφορά στο όνομα του Νέστορα Λαφαζανίδη όχι από λάθος, αλλά σκοπίμως; Μήπως;

Μια άλλη εξήγηση, που σ’ εμάς φαίνεται λογική, είναι ότι για την απουσία του αντιδημάρχου από το κείμενο φταίνε οι καλοκαιρινές διακοπές, φταίει η χαλαρότητα του καλοκαιριού και δεν φταίει κανένα «ρίξιμο» και καμία μηχανορραφία!

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ