Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜπορούν να γίνονται πανηγύρια αλλά όχι ζωντανές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

Μπορούν να γίνονται πανηγύρια αλλά όχι ζωντανές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

Είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν να μπορούν να γίνονται πανηγύρια, αλλά να μην μπορεί να συνεδριάζει δια ζώσης το Δημοτικό Συμβούλιο! Αυτό αναρωτήθηκε και ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας. Θα πει κανείς ότι τα πανηγύρια γίνονται σε ανοιχτό χώρο, ενώ οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε κλειστό χώρο! Ναι όμως στα πανηγύρια, όπως και να το κάνεις, μαζεύεται πάρα πολύς κόσμος και δεν μπορεί να προσέξει όπως μπορούν να προσέξουν οι 45 δημοτικοί σύμβουλοι και οι άλλοι 5 που χρειάζεται να παραστούν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η άρνηση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου να προχωρήσει σε δια ζώσης συνεδριάσεις δημιουργεί προβληματισμό για τις προθέσεις της διοίκησής του ως προς θέματα που θα θέσει για συζήτηση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού, όταν μιλάμε για συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, φαντάζουν ως προφάσεις εν αμαρτίαις. Στο κάτω της γραφής, εάν είναι τόσο επικίνδυνος ο κορονοϊός στις κλειστές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ας φροντίσει ο πρόεδρος να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στα πανηγύρια, στα οποία είναι μειωμένος ο κίνδυνος διάδοσης του κορονοϊού!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ