Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜπράβο στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου για την αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους

Μπράβο στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου για την αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους

Αφού σωστά ενδιαφερθήκαμε για τους πυρόπληκτους, δεν ήρθε η ώρα να ενδιαφερθούμε και για τους ρυπανσόπληκτους;!

Μπράβο στην αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου, Αλεξάνδρα Κορωνίδου, που οργάνωσε πολύ γρήγορα τη δράση για την αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους της Εύβοιας.

Τώρα που η βοήθεια για τους πυρόπληκτους έφτασε στον προορισμό της, ελπίζουμε η κυρία Κορωνίδου να κάνει κάτι και για τις υψηλές τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων PM10 που πνίγουν το δήμο αντάμα με τη δυσοσμία, γιατί για τα PM10 υπάρχει σταθμός μέτρησης και δεν μπορεί η κυρία Κορωνίδου να πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι επειδή η αντιπολίτευση δεν δέχεται να έρθει στο δήμο για να κάνει μετρήσεις το ΠΑΚΟΕ! Άλλωστε η κυρία Κορωνίδου έχει δεσμευτεί πως θα πάρει πρωτοβουλίες για τις υψηλές τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων PM10 μετά τις επανειλημμένες καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Λεωνίδα Ναθαναηλίδη.

Μέσα στα 2/3 του έτους οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων PM10, που έδωσε ο σταθμός ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Κορδελιού, πλησίασαν το επίπεδο το οποίο δεν πρέπει να περνούν μέσα σ’ ένα χρόνο και μάλιστα ενώ για κάποιες ημέρες δεν δίνονται τιμές. Θα αναλάβει πρωτοβουλίες η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, για τις οποίες δεσμεύτηκε, προκειμένου να  προστατευτεί το περιβάλλον και να πάψουν οι κάτοικοι του δήμου να ζουν σε τέτοιες συνθήκες ρύπανσης;

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ