Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Εάν συνεχίσουν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, δεν θα υπάρχει...

«Εάν συνεχίσουν οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, δεν θα υπάρχει απαρτία»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 9ης Αυγούστου 2021, στην επιμονή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Γιώργου Ρούμελη, να μη θέλει να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, γιατί κατά τη γνώμη του είναι καλύτερη η συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, υπήρξε η ξεκάθαρη κουβέντα του τέως δημάρχου Πέτρου Σούλα ο οποίος είπε τα εξής: «Όταν θα έχετε μη απαρτία, την ευθύνη θα την έχετε εσείς από εδώ και πέρα».

«Τώρα αυτό να μην το εκλάβω ως απειλή, γιατί εσείς δεν συνηθίζεται να απειλείτε», απάντησε ο κύριος Ρούμελης, ενώ η ανταπάντηση του κυρίου Σούλα ήταν ότι δεν είναι απειλή, αλλά δεν γίνεται να συνεχιστούν οι συνεδριάσεις μέσα από ένα κουτάκι τηλεφώνου.

Έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος Σούλας ότι, με τη στάση που κρατάει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά το χώρο των συνεδριάσεων, θα αναγκαστεί η αντιπολίτευση να απέχει από αυτές. Το ίδιο ακριβώς πρότεινε και ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Σαρρηγιαννίδης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρεί ότι στο Πολιτιστικό Κέντρο δεν έχει καλό ήχο. Εάν δεν είχε καλό ήχο σίγουρα αυτός μπορεί να φτιαχτεί. Σε έναν χώρο που γίνονται θεατρικές παραστάσεις, δεν υπάρχει καλός ήχος; Ποιος να πιστέψει τέτοια πράγματα; Επίσης δεν είναι καλή η εικόνα, είπε ο κύριος πρόεδρος! Πού είναι κακή η εικόνα; Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου;

Το μόνο κακό που συμβαίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου είναι ότι ο κύριος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορεί να κλείνει τα μικρόφωνα, γιατί, και να κλείσει τα μικρόφωνα, δεν μπορεί να κόψει τη φωνή των δημοτικών συμβούλων, αφού θα είναι παρόντες. Προφανώς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ενοχλούν οι φωνές των δημοτικών συμβούλων και όχι η ποιότητα εικόνας και ήχου του Πολιτιστικού Κέντρου.

Κιμ. Ο.

Αποφασισμένη η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να μην κάνει δια ζώσης συνεδριάσεις!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ