Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 500 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 500 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

ΚΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 500 ΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που προσέφεραν μετά από κάλεσμα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, δημότες, σύλλογοι , επιχειρηματίες και φορείς του τόπου μας, προς τους πυρόπληκτους της Ευβοίας, οι οποίοι μέσα σε λίγες ώρες είδαν περιουσίες , σπίτια επιχειρήσεις και ζώα να γίνονται στάχτη εξ αιτίας της παρατεταμένης πύρινης λαίλαπας που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμα της.
Με μία πρώτη καταμέτρηση τα συγκεντρωθέντα είδη ξεπερνούν τα 517 μικρά και μεγάλα κιβώτια, αριθμός πρωτοφανής αν υπολογίσει κανείς ότι οι περισσότεροι συνδημότες μας είναι σε διακοπές και ο χρόνος συγκέντρωσης ήταν μόνον 5 εργάσιμες ημέρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι επί 5 ημέρες και στα δύο σημεία συλλογής (Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και Πολυλειτουργικό Κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού) η προσέλευση των συνδημοτών μας- κάθε ηλικίας- ήταν συγκινητική και αθρόα, οι οποίοι πρόσφεραν ότι καλύτερο και περισσότερο μπορούσαν ζητώντας να ενημερώνονται από τον Δήμο για τις κατά τόπους ανάγκες των πυρόπληκτων μέχρις ότου αρχίσει η αποκατάσταση.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός σήμερα Παρασκευή (13.08) επισκέφθηκε τα σημεία συγκέντρωσης στον Εύοσμο και το Ελευθέριο – Κορδελιό και στη θέα των κιβωτίων δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά του, κάνοντας λόγο για το φιλότιμο, την αγάπη και την αλληλεγγύη που έδειξαν για άλλη μια φορά οι δημότες μας.
Μετά από επικοινωνία του Δήμου μας, με τους τοπικούς φορείς τα 517 κιβώτια θα αποσταλούν την Δευτέρα 16.8.2021 στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, οι οποίοι θα τα διανέμουν στους πυρόπληκτους Ευβοίας.
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ