Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η εκστρατεία ενημέρωσης τον πολιτών σχετικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό...

«Η εκστρατεία ενημέρωσης τον πολιτών σχετικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό έγινε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Στο ερώτημα της «Αγκίδας» σχετικά με την εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό, λάβαμε την παρακάτω απάντηση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης κυρίους Χρήστο Ταξίδη και Γεώργιο Σταυρίδη:

«Αξιότιμοι κύριοι συντάκτες της εφημερίδας Αγκίδα,

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση δημοσίευση της απάντησης που στείλαμε σχετικά με τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 9-8-2021.     Η ενέργεια σας αποδεικνύει το ελεύθερο πνεύμα σας και τον πλουραλισμό που σας χαρακτηρίζει.

Δύο ζητήματα που πρέπει να υπάρχει κοινή πολιτική και συνεργασία, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο είναι η Υγεία και η Παιδεία. Τους δύο αυτούς τομείς πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε διότι έχουν στο επίκεντρο τους τον άνθρωπο. Η Υγεία είναι προαπαιτούμενο αγαθό για να αναπτυχθεί μια περιοχή, ενώ η παιδεία  είναι ο μοχλός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και ευημερία.

  Σχετικά με την ερώτηση- πρόταση της συναδέλφου  κ. Πασχαλίδου, σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο να θυμίσουμε ότι εκστρατεία ενημέρωσης τον πολιτών σχετικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό έγινε όταν ο Δήμος μας ήταν σε lock down. Τότε μοιράστηκε έντυπο υλικό, προβλήθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα, ενημερώθηκαν οι δημότες με ηχητικό μήνυμα και ενημερώθηκαν οι δημότες από τη δημοτική αστυνομία και την ομάδα εργαζομένων που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό. Επίσης ο δήμος μας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιεί  σε καθημερινή βάση rapid-test.

  Σήμερα λοιπόν, μια ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, σε μια περίοδο που η πόλη μας είναι άδεια λόγω διακοπών, δε θα είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Αναφορικά με την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού εσωτερικών  κ. Πέτσα και τις δεσμεύσεις του κυρίου Δημάρχου, αφορούν την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς κάτι που υλοποιείται σε συνεργασία του Δήμου με το Κέντρο Υγείας Ευόσμου.

Με εκτίμηση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ταξίδης Χρήστος

Σταυρίδης Γεώργιος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ