Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν ειπώθηκε αυτό που οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης λένε ότι ειπώθηκε

Δεν ειπώθηκε αυτό που οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης λένε ότι ειπώθηκε

Οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης, δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μανδαλιανού, στην απαντητική ηλεκτρονική επιστολή που έστειλαν στην «Αγκίδα», την εγκαλούν επειδή δεν παρέθεσε όλα τα γεγονότα, αλλά μόνο αποσπάσματα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 4ης Αυγούστου 2021. Γράφουν συγκεκριμένα οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης: «Επίσης να παραθέτουμε τα γεγονότα και όχι αποσπάσματα τους, μια και κανένας λόγος δεν έγινε για την φράση  “Όταν γίνετε εσείς Αντιδήμαρχoi να τα κάνετε καλύτερα”, από μέλος της αντιπολίτευσης».

Οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης συσχετίζουν το συγκεκριμένο γεγονός με την κριτική που ασκήθηκε στο άρθρο της «Αγκίδας» για αντιπολιτευτική στάση απέναντι στον Κώστα Σωτηράκη ενόψει αλλαγής αντιδημάρχων. Όμως αυτή η φράση, που παραθέτουν οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης, δεν ακούστηκε ποτέ κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η φράση που ακούστηκε ήταν η εξής: «Ο κύριος Σταυρίδης, όταν θα γίνει διοίκηση, θα τα κάνει καλύτερα πιστεύω. Τρώμε τόσο χρόνο. Ήμαρτον. Όταν γίνετε διοίκηση κύριε Σταυρίδη να τα κάνετε καλύτερα. Τι πράγμα είναι αυτό; Εγώ αποχωρώ πρόεδρε. Αμάν…»! Αυτά ειπώθηκαν και ειπώθηκαν από το δημοτικό σύμβουλο Ναθαναηλίδη Λεωνίδα.

Ακούγοντας κανένας τη συνεδρίαση στο κανάλι του δήμου στο youtube, καταλαβαίνει ότι οι κουβέντες του κυρίου Ναθαναηλίδη ήταν διαφορετικές από αυτές που γράφουν οι κύριοι Ταξίδης και Σταυρίδης στην απάντησή τους στην «Αγκίδα». Καταλαβαίνει επίσης ότι η διάθεση του κυρίου Ναθαναηλίδη ήταν εντελώς ειρωνική και δεν είχε καμία σχέση με αιχμή για την αλλαγή αντιδημάρχων. Ο κύριος Ναθαναηλίδης εκνευρισμένος για τη συζήτηση ενός θέματος θρησκευτικής πανήγυρης που πέρασε τη μισή ώρα, ειρωνεύτηκε τα μέλη της διοίκησης του δήμου που έκαναν αντιπολίτευση στη διοίκησή τους σαν να ήταν μέλη της αντιπολίτευσης. Ούτε για αντιδημάρχους μίλησε, ούτε για αντιδημαρχίες.

Επιφυλασσόμαστε να απομαγνητοφωνήσουμε ολόκληρη τη συγκεκριμένη συνεδρίαση για να καταλάβουν οι αναγνώστες πόσο δίκιο είχαν όσοι δημοτικοί σύμβουλοι εκνευρίστηκαν με τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η κουβέντα.

Κ. Τσ.

Τι θα γίνει με εκείνην την καμπάνια για τον κορονοϊό που πρότεινε η Μαρία Πασχαλίδου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ