Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈδιωξαν τον Γιώργο Ρούμελη από συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ευόσμου!

Έδιωξαν τον Γιώργο Ρούμελη από συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ευόσμου!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Ιουλίου 2021, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρούμελης είπε ότι προσπάθησε να παραστεί σε συνεδρίαση της Κοινότητας Ευόσμου και να βοηθήσει, αν χρειαστεί, τη διαδικασία εξαιτίας των προβλημάτων που δημιουργούνται πολύ συχνά στο συγκεκριμένο συμβούλιο του δήμου, αλλά σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τον έδιωξαν γιατί, κατά τη γνώμη τους, δεν είχε καμία αρμοδιότητα να βρίσκεται εκεί!

Αρμοδιότητα, είναι αλήθεια, ο κύριος Ρούμελης δεν έχει ούτε στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Ευόσμου ούτε στο Κοινοτικό Συμβούλιο του Ελευθερίου Κορδελιού. Το να βρίσκεται όμως εκεί και αν χρειαστεί να βοηθήσει τη διαδικασία, δεν είναι κάτι μεμπτό. Αφού κάποιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου δεν τα καταλαβαίνουν όπως τα λέει ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Φωτιάδης, ίσως τα καταλάβαιναν όπως θα τα έλεγε ο κύριος Ρούμελης. Αυτοί όμως τον έδιωξαν, γιατί φαίνεται ότι είτε θέλουν να καταλάβουν μόνο από τον κύριο Φωτιάδη αυτά που πρέπει να καταλάβουν είτε δεν θέλουν να τα καταλάβουν για να μπορούν να καταψηφίζουν ισχυριζόμενοι ότι δεν κατάλαβαν! Η εκδίωξη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από τη συνεδρίαση ακούγεται ακραία και απαράδεκτη ενέργεια. Μήπως αν πάει στη συνεδρίαση ο δήμαρχος, θα διώξουν κι εκείνον;

Περιμέναμε να υπάρξει κάποια ανακοίνωση ή ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από συμβούλους της Κοινότητας Ευόσμου που να διέψευδε τα λεγόμενα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν υπήρξε. Η εκδίωξη του Γιώργου Ρούμελη από συνεδρίαση της Κοινότητας Ευόσμου επιβεβαιώνει το άρθρο με τίτλο «Το Συμβούλιο της Κοινότητας Ευόσμου δεν είναι παιδική χαρά». Φαίνεται ότι το ζητούμενο για κάποιους συμβούλους της Κοινότητας Ευόσμου δεν είναι να ενημερωθούν σωστά και να υπηρετήσουν τους κατοίκους του Ευόσμου. Φαίνεται ότι το ζητούμενο γι’ αυτούς είναι να «στριμώξουν», να αποδομήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα στον πρόεδρο της Κοινότητας Παναγιώτη Φωτιάδη.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ