Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και του Δημοτικού Συμβουλίου στον Γρηγόρη...

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και του Δημοτικού Συμβουλίου στον Γρηγόρη Κυριακίδη

Ο Δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός και το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας και Αντιπροέδρου των Κοιμητηρίων, Γρηγόρη Κυριακίδη, ο οποίος με οδύνη αποχαιρέτησε σήμερα τον γιο του Γιώργο.
Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Τον γιο ενός αγαπημένου φίλου και συνεργάτη, του Γρηγόρη Κυριακίδη. Ο Γιωργάκης, παιδί ΑΜΕΑ, ήρθε σε τούτη τη ζωή για να διδάξει την αγάπη και έχοντας εκπληρώσει την αποστολή του, μας αποχαιρετά αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Έπειτα από 17 χρόνια ζωής ένας επίγειος άγγελος επιστρέφει κοντά στο Θεό.
Διατηρώντας την αθωότητα ψυχής μικρού παιδιού, δεν έβλαψε ποτέ κανεναν γι αυτό ο Θεός έχει μια ξεχωριστή θέση δίπλα του στον Παράδεισο.
Έχοντας βιώσει κι εγώ στη δική μου οικογένεια την απώλεια ενός παιδιού, ΑΜΕΑ, μπορώ να νιώσω στο απόλυτο την ανείπωτη θλίψη. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο και δύναμη στον φίλο Γρηγόρη, τη σύζυγο του Στέλλα και τον γιο τους Δημοσθένη. Αυτές τις δύσκολες ώρες στεκόμαστε στο πλευρό τους για να ανακουφίσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε το δράμα τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ