Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγχαρητήρια Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Ομάδα ρυθμικής του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ Ελευθερίου...

Συγχαρητήρια Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στην Ομάδα ρυθμικής του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ Ελευθερίου Κορδελιού

Οι μεγάλες διακρίσεις των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας συνεχίζονται, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την Ομάδα Ρυθμικής του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, η οποία και τη φετινή χρονιά διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία, αντάξια του υψηλού επιπέδου του αθλητικού δυναμικού της.
Ο Αθλητικός Σύλλογος του Δήμου μας που τα τελευταία χρόνια καταξιώνεται πανελλαδικά φέρνοντας σημαντικές επιτυχίες στο άθλημα της Γυμναστικής, κατάφερε να ξεχωρίσει μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τις αγωνιστικές διοργανώσεις λόγω του covid-19, και να μας γεμίσει με χαρά και περηφάνια με τις επιδόσεις των αθλητριών του.

Συγκεκριμένα η Ομάδα  Νεανίδων Ρυθμικής Γυμναστικής του ΑΣΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, αποτελούμενη από τις αθλήτριες: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΚΟΑΣΣΙΔΟΥ ΟΛΓΑ και ΤΕΠΕΛΕΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση κατέλαβε την  4η θέση στο ομαδικό Συλλόγων στους Περιφερειακούς Αγώνες της Β’ Περιφέρειας,  που διεξήχθησαν  Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα σημαντικές επιτυχίες είχαν οι αθλήτριες στο ατομικό της διοργάνωσης με την ΚΟΑΣΣΙΔΟΥ ΟΛΓΑ να κατακτά την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό, στο στεφάνι και στη μπάλα και με την ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ να αναδεικνύεται 8η στο σύνθετο ατομικό, 7η στο στεφάνι και 8η στις κορύνες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καμαρώνουμε για τις επιτυχίες του Αθλητικού μας Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ο οποίος καθίσταται μία από τις ανερχόμενες ομάδες πανελληνίως στο άθλημα της Γυμναστικής. Συγχαίρουμε τις αθλήτριες της ομάδας ρυθμικής για τις σπουδαίες διακρίσεις τους, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους εμψυχωτές της ομάδας για το σπουδαίο αυτό έργο. Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και είμαστε σίγουροι πως η ανοδική αυτή πορεία θα συνεχιστεί, ενισχύοντας την αθλητική παρουσία του Δήμου μας σε μεγάλες διοργανώσεις” επισήμανε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ