Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγχαρητήρια Δημάρχου στην Ομάδα Ξιφασκίας του «Α.Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Ελευθερίου Κορδελιού»

Συγχαρητήρια Δημάρχου στην Ομάδα Ξιφασκίας του «Α.Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Ελευθερίου Κορδελιού»

Για ακόμη μια φορά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει τη χαρά να καμαρώνει και να αισθάνεται περηφάνια για την αθλητική κοινότητα του Δήμου μας. Και η φετινή χρονιά – παρά την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία – ήταν πλούσια σε μετάλλια και διακρίσεις για αθλητές και αθλητικά σωματεία που κατάφεραν να αναδειχτούν πρωταθλητές σε πανελλήνιους αγώνες και να αντιπροσωπεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας.

Τριπλή πανελλήνια διάκριση απέσπασε η ομάδα Ξιφασκίας του «Α.Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Ελευθερίου Κορδελιού» όπου στα πανελλήνια πρωταθλήματα οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου  κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και συγκεκριμένα:
• ΤΕΛΙΠΟΡΑΝΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑ: 2η ΘΕΣΗ (ΑΤΟΜΙΚΟ) ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
• ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2η ΘΕΣΗ: (ΑΤΟΜΙΚΟ)  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
• ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ : 2η ΘΕΣΗ (ΟΜΑΔΙΚΟ) ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

“Συγχαίρουμε την ομάδα Ξιφασκίας του Συλλόγου “Μέγας Αλέξανδρος” που για ακόμη μια φορά με τις διακρίσεις των αθλητών της μας κάνει περήφανους. Οι μεγάλες επιτυχίες της ομάδας καταξιώνουν  τον Δήμο μας σε πανελλαδικό επίπεδο, αναδεικνύοντας τη μεγάλη αθλητική δυναμική αυτού του τόπου σε εθνικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, στη διοίκηση, στους προπονητές και σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, η οποία γίνεται παράδειγμα μίμησης για τους νέους και τις νέες του δήμου μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ